Personvern og kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

All handel med oss skjer i henhold til gjeldende norsk lovverk som ivaretar dine rettigheter som forbruker. Alle kjøp betales ved bestilling. Straks vi har mottatt din innbetaling sender vi varene til leveringsadressen du har oppgitt.

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten kan bortfalle dersom produktet er åpnet og tatt i bruk. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette.

Returneres ikke produktet ubrukt og i samme mengde og stand som når du mottok det, vil vi kunne redusere returbeløpet etter verdiforringelsen bruken av varen har forårsaket. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Før du bestiller noen av våre produkter er det viktig at du er innforstått med at all informasjon på denne nettsiden er ment som nettopp det – informasjon, og skal ikke på noen måte tolkes som medisinsk rådgivning. Opplever du av en eller annen grunn helseplager er vårt råd at du oppsøker lege.

Vårt produkt SølvVann består av ionisert kolloidalt sølv som ved elektrolyse ved hjelp av mikroskopiske spenninger er tilført i et medium bestående av renset deionisert vann. Grunnet Mattilsynets innvendinger kan vi ikke lenger markedsføre dette produktet til innvortes bruk.


Personvern

Informasjonskapsler (Cookies)

BergenHelse.com (BergenHelse.no) benytter informasjonkapsler (cookies). Disse informasjonskapslene tar vare på din handlekurv når du blar mellom sidene i vår butikk, og husker generelle innstillinger som innlogging til ”Min Side” og andre steder som krever innlogging med brukernavn. Informasjonkapslene kan når som helst slettes fra loggen i nettleseren din.

Personvern når du handler hos oss.

De eneste personopplysninger vi samler inn i forbindelse med din bestilling er de opplysningene som er nødvendige for oss for å kunne få sendt varene hjem til deg. Det vil si navn, adresse og e-post adresse. Telefonnummer kan det også være greit for oss å kjenne til. Vi gir aldri disse opplysningene videre til andre.

Lover og regler:

BergenHelse.no (BergenHelse.com)
T. Lægreid Marketing

Orgnr: 977 496 292
Markaneset 40
5251 Søreidgrend

Telefon: 932 55 669
E-post: info@bergenhelse.no
Bankkonto: 9802 36 44134