Magnesium er kroppens viktigste mineral

enter image description here

Magnesiummangel hevdes å være det som stjeler flest år, og mest livskvalitet, av livet til et menneske.

Magnesium er kroppens viktigste mineral, et makromineral, essensielt for enhver celle og celletype i enhver levende organisme – en nødvendig faktor i forbindelse med over 350 (ny forskning hevder over 800) ulike biokjemiske prosesser i kroppen, inkludert bl.a. energiproduksjon, proteinsyntese, beindannelse, DNA/RNA replikasjon, celledeling, aktivering av B-vitaminer, funksjonering og avslapping av muskler, funksjon av hjerte, nyrer, binyrer, og hjerne, samt nervesystem og stoffskifte.

Magnesium virker blodrensende og hjelper kroppen å kvitte seg med både tungmetaller og avfallsstoffer samt beskytter organismen mot skadelige effekter av stråling. På en naturlig måte korrigeres blodtrykk, blodsukker, kolesterol, blodets konsistens etc. Tilstrekkelig magnesium i kroppens celler gir økt energi, større utholdenhet, mykere muskulatur, velbehag etc. I tillegg forbedres kroppens opptak av ulike andre næringsstoffer fra mat og kosttilskudd.

Les om magnesium mangel (hypomagnesemi) og hvilke konsekvenser det kan ha for helsen din. https://sml.snl.no/hypomagnesemi

Konsentrert ionisert magnesium er livsviktig for cellenes energidannelse – grunnlaget for selve LIVSKRAFTEN Qi, og gjennom plantenes fotosyntese selve koblingen mellom lys og materie.

Ionisert kolloidalt magnesium er proppfull av magnesiumioner og sørger derfor for eksepsjonelt effektivt opptak av magnesium direkte inn i kroppens milliarder av celler. Suverent, overlegent og usammenlignbart med andre former for ikke-ioniserte magnesiumtilskudd.

Engelsk artikkel om Magnesium:

We have over a century of scientific backing for magnesium in treating all the major diseases plaguing humanity, so there is no doubt that it can come to the rescue of all the children and adults flooding hospitals this winter.

Til nettbutikken