Artikler og nyttig informasjon

Den unike effekten av ioniserte mineraler.For å forklare hvorfor og hvordan ioniserte mineraler er langt mer effektive, både ernæringsmessig og kostnadsmessig, enn ikke-ioniserte produkter, vil vi her benytte vårt eget ioniserte magnesiumprodukt som eksempel. Les mer >>

Menneskekroppen og mineraleneMenneskekroppen er i sannhet et fantastisk mesterstykke, helt og holdent bygget opp av ikke mer enn drøyt 60 ulike grunnstoffer (dvs. stoffer som er satt sammen av en og samme type atomer) av de totalt ca 120 grunnstoffene som universet som helhet er satt sammen av. Les mer >>

Viktigheten av nok Sink for kroppens funksjon og immunforsvar.

Sink finnes i alle kroppsvæsker og er både et ekstracellulært og et intracellulært mineral. Mineralet har sterke antiseptiske, antibakterielle og antivirale egenskaper, og siden det finnes i alle kroppsvæsker, inkludert fuktigheten i øynene, lungene, nese, urin og spytt, er et tilstrekkelig sinkinnhold i kroppen et svært viktig forsvar mot patogene organismer som ”angriper” utenfra. Les mer>>

Magnesium er kroppens viktigste mineral

Magnesium er kroppens viktigste mineral, et makromineral, essensielt for enhver celle og celletype i enhver levende organisme – en nødvendig faktor i forbindelse med over 350 (ny forskning hevder over 800) ulike biokjemiske prosesser i kroppen, inkludert bl.a. energiproduksjon... Les mer >>

Sølv er et mineral kroppen trenger for helning og immunforsvarIonisert kolloidalt sølv motvirker på en effektiv måte patogene organismer som virus, bakterier, sopp, protoza og parasitter i eggstadiet, samt de-differensierer syke og skadede celler. Les mer >>

Et magnesiumfattig og usunt kosthold, representerer et betydelig helseproblem.

Magnesiummangel hevdes å være det som stjeler flest år, og mest livskvalitet, av livet til et menneske...Les mer >>

FluorsvindelenI årevis har tannleger og helsemyndigheter lovprist fluor som et ypperlig forebyggende middel mot tannråte. Men lever dette giftstoffet opp til sitt oppskrytte rykte?Les mer >>

Nødvendigheten av mineraler i en ionisert form

Mennesket er et elektrokjemisk vesen bygget opp av ca. 60 ulike grunnstoffer, hovedsakelig mineraler, altså det vi i dagligtale kaller for sand, jord og stein. I menneskekroppen finner vi bl.a. mer enn 300.000 km med nervetråder, som via ørsmå elektriske impulser kontinuerlig benyttes til å frakte informasjon mellom kroppens milliarder av celler. Det er kroppens elektrolytter, elektrisk ladede ioniserte mineraler, som står for disse impulsene. Les mer >>

Dokumentasjon for nedlasting


Produktoversikt | Om oss